Govern d’independents PSOE-Ciudadanos

Loading...
Loading...

Doncs sí ciutadanes i ciutadans. El debat de RTVE deixà al descobert l’estratègia del PSOE: pactar amb Ciudadanos per allò de que tot continue “atado y bien atado”. Animus Jocandi ha tingut accés als documents de la negociació entre el partit de Rivera i Cantó amb la sucursal del PSOE local. Després d’hores de debat estèril al voltant de les cadires que hauria d’ocupar cadascun dels components de cada partit, una telefonada del president de la CEOE, ha aclarit els termes i ha aportat llum al que podria ser el futur govern valencià d’acord amb Ciudadanos i el PSOE: Un govern d’experts independents amb una mínima presència política. Perquè com ha dit un representant de l’Associació Valenciana d’Empresaris: “llevar-se intermediaris sempre abarateix el preu final del producte”.

Loading...
Loading...

Deja un comentario

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies