APARTAMENTO PARA DOS

Loading...

Valencians i valencianes, portuguesos tots. En Animus Jocandi hem realitzat, en col·laboració amb el Centre d’Estudis Holístics Edetans, una anàlisi a consciència d’esta darrera legislatura. La conclusió de tant acurat treball ocupa més de 3.000 fulls. Però ací vos oferim l’abstract per al gaudi de la ciutadania en general i de la classe política en particular:

Mentre els d’Oltra cardaven llana els de Puig obtenien la fama assegudets a les seues butaques. Unes butaques, que tot i haver agafat la forma dels culs dels peperos que l’han ocupat durant estos darrers 26 anys, havien estat fets per ells i per a ells en els temps en els que Tiranosaurus Lerma dominava esta terra. I és que, no ens enganyem: els que estan fets per a manar són els del PSOE i els del PP. La resta són una anomalia en este matrix valencià en el que tot quedà “atado y bien atado” gràcies al pacte entre Martín Villa i Alfonso Guerra allà per aquells meravellosos anys del “Cuéntame”.

Loading...

Puig com a bon continuador dela nissaga sàurica ha fet el que millor funciona en política: estar. Perquèquan hom domina una part important dels mitjans de comunicació pot dedicar-sesimplement a estar present dient una cosa i la contrària: apostant pel mediambient i per l’especulació; pel respecte als animals i a favor de latauromàquia; per la defensa d’un finançament just quan governa el PP però notant quan ho fa Sánchez. Així doncs, mentre els taronges s’embrutaven cardant illaurant, els de la rosa esperaven pacientment, conscients que la fama laobtindrien ells i la collita seria seua. O al menys això diuen les enquestes.  #28A #eleccions28abril

Loading...
Loading...

Deja un comentario

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies