#AquiTampocoHayPlaya

Loading...

Valencians, valencianes. Amb la crisi del coronavirus, l’Espanya una i el hastag “juntos lo conseguiremos”, han agafant una dimensió insospitada. Ens confinen, ens confinem, però, com diu la canço, “cuando llega el verano, vaya vaya aquí no hay playa” i no hi ha confinament que impedisca que els habitants de l’Espanya principal, agafen el monovolumen el carreguen de creïlles per al cocido, i pipes per a les nits de passeig marítim i agafen l’A3 en direcció les terres assimilades de llevant. El seu llevant. I si als indígenes locals se’ls ocorre tancar els accessos de les seues poblacions per a impedir la seua arribada, allà estarà la Delegació de Govern per a recordar-nos, precisament que és més important el “juntos” que el “lo conseguiremos” i obligar als ajuntaments a desmuntar les seues barricades supremacistes per a deixar entrar als habitants de la metròpoli, al crit de: “España, antes infectada que rota”.

Loading...
Loading...
Loading...

Deja un comentario

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies