UN FILM RODAT EN PATERNA

Estimats paterners i paterneres, ANIMUS JOCANDI va acudir a l’estrena de la tan esperada pel·lícula d’Almodóvar Dolor y Gloria. Una magnífica pel·lícula rodada en part en el nostre benvolgut poble. Però ¿quina ha estat la nostra sorpresa després de vore el llargmetratge? El nostre benvolgudíssim alcalde no apareix ni una sola vegada en ella. Ni un cameo, una aparició fugaç. Res de res. Des d’Animus Jocandi hem volgut remeiar esta injustícia comesa per l’oscaritzat Pedro, proposant un remake al director per a l’any vinent. Una cinte en la que el nostre benvolgut batlle ocupe el lloc que es mereix.

Paterners i paterneres, amb tots vosaltres Olor y Fobia, la pel·lícula definitiva.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *