TIROTEJAR COMUNISTES I SEPARATISTES, A BANDA DE SER CORRECTE, PODRIA TORNAR A SER LEGAL.

Loading...
Loading...

Espanyols tots i espanyoles totes, estem d’enhorabona perquè finalment un partit polític ha donat amb la vertadera solució als problemes que té l’Estat español. La liberalització del mercat de les armes ens obri una infinitat de possibilitats per a viure més segurs a casa nostra. La imatge dels arcs detectors de metalls en col·legis, guarderies, hospitals, etc… fa que em salten les llàgrimes d’emoció continguda. Per una societat mes segura, compra la teua pistola ja!

Loading...
Loading...

Deja un comentario

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies