VOX VOTA NO

Loading...

VOX vota no a la prorroga de l’estat d’alarma. Sense fer política i des de la lleialtat constitucional. Fidel als seus principis el partit de centre VOX , ha defensat al congrés les seues idees; que els espanyols s’han de posar a treballar ja, que cal baixar els impostos perquè lo públic esta sobrevalorat, que els negres i els moros es paguen el tractament del COVID19 i que la culpa de tot és dels xinesos-comunistes. Amb aquestes propostes VOX es posa a l’avantguarda internacional de propostes per a la crisi del COVID19, seguits molt de prop pel primer ministre del Regne Unit Boris Johnson i pel president dels EUA Donal Tromp.

Loading...
Loading...
Loading...

Deja un comentario

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies