PRECAMPANYA 2019

Loading...

Espanyols, espanyoles, contribuents tots. Tenim el plaer de presentar-vos les campanyes electorals dels principals partits que es donaran cita el pròxim 28 d’Abril. #Eleccions2019

Loading...

Ciudadanos: PEDRO, NOSOTROS VAMOS A CAMBIAR ESPAÑA

Loading...

Com diria un acadèmic de l’AVL després de 5 hores de congrés al voltant dels pronoms febles, «a fer la ma la bicicleta». Que no ens han estat donant la vara amb Espanya per ací i Espanya per allà, com per a que ara diguen que la volen canviar? Això no té nom! Però, posats a canviar-la com qui canvia cromos, podrem triar el país? Ens deixaran votar per decidir per quin país la canviem? Ací fa pudor a piolin.

Loading...

Deja un comentario

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies