LES SOLUCIONS DEL PP A LES PENSIONS

Loading...

A poc a poc els partits polítics comencen a mostrar les seues propostes electorals. Daniel Lacalle el gurú econòmic del PP i el més liberal dels liberals, considera que l’existència de les pensions és contrària al lliure comerç i un exemple de l’atac que la dictadura veneçolana i el comunisme suposa per a les llibertats individuals. Des del PP li han cridat a l’ordre i les ha corregit. Heus ací un exemple de les possibles solucions liberals al problema del manteniment del DRET a una pensió digna. #Eleccions2019 #Elecciones2019

Loading...
Loading...
Loading...

Deja un comentario

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies