LA GESTIÓ HÍDRICA DE L’AJUNTAMENT DE PATERNA FA AIGÜES

Loading...
Loading...

Estimats i estimades paterneres, continuem amb la nostra col·lecció d’estampetes pies de Setmana Santa. En esta nova edició vos presentem a Charlston Heston-Sagredo separant les aigües de Paterna i distribuint-la entre multinacionals «bonachonas». Esta estampeta farà les delícies de la Plataforma H20 i de la Cooperativa El Plantio, com també la de totes les veïnes que religiosament paguem unes factures desorbitades per un servici deficient. Això sí, els socis i directius de les empreses d’aigües, tan solidaris com sempre, li faran la ola.

Loading...
Loading...

Deja un comentario

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies