PEDRO SÁNCHEZ PROPOSA EUGENIO COM A «RELATOR» A TÍTOL PÒSTM

Loading...
Loading...

Amb este últim pas, Pedro Sánchez pretén guanyar-se la simpatia dels independentisetes catalans i assegurar-se l’aprovació dels pressupostos. Torra per la seu banda a titllat l’oferta de surrealista i a proposat Pepe Rubianes. Ciudadanos ha criticat tota oferta de diàleg i ha menyspreat la figura de relator tot i que «si realment cal un relator, que siga Manolo Escobar» ha manifestat Rivera.

Loading...
Loading...

Deja un comentario

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies