El darrer film de Donald Trump Coppola «APOCALIPSIS NOW IN VENEÇUELA»

Loading...
Loading...

Estimades i estimats lectors, dels mateixos productors de «En Irak hi ha armes de destrucció massiva», «Anem a Afganistan a alliberar a les dones del burka»i «Israel compleix amb els drets humans», ens arriba, ara, una superproducció que farà les delícies de grans i menuts «Apocalipsis Now in Veneçuela».  En esta pel·lícula, els protagonistes nord-americans aniran a Veneçuela a canviar pots de coca-cola i macburguers per barrils de petroli, al ritme de «The End» de The Doors remasteritzat per DJ-reguetton. Un film produït per la factoria Disney, dirigit per Donald Trump Coppola i protagonitzat per Marlon Guaidó i Pedro Sánchez Duval.

Loading...
Loading...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies