El darrer film de Donald Trump Coppola “APOCALIPSIS NOW IN VENEÇUELA”

Estimades i estimats lectors, dels mateixos productors de “En Irak hi ha armes de destrucció massiva”, “Anem a Afganistan a alliberar a les dones del burka”i “Israel compleix amb els drets humans”, ens arriba, ara, una superproducció que farà les delícies de grans i menuts “Apocalipsis Now in Veneçuela”.  En esta pel·lícula, els protagonistes nord-americans aniran a Veneçuela a canviar pots de coca-cola i macburguers per barrils de petroli, al ritme de “The End” de The Doors remasteritzat per DJ-reguetton. Un film produït per la factoria Disney, dirigit per Donald Trump Coppola i protagonitzat per Marlon Guaidó i Pedro Sánchez Duval.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *