ZAPLANA IX DE PRESÓ LLUINT UN BRONZEJAT ENVEJABLE

Loading...
Loading...

Des de que l’esser humà existeix com a tal, sempre hi ha hagut classes. I ara, no és una excepció. Vostés ens diran allò de que està malaltet, i que pobret i que és per humanitat, etc, etc. Però, i el lladre de gallines? i el que va robar per finançar-se un pico? o al que clavaren en presó per una baralla de borratxos de bar augmentada a terrorisme? On està la humanitat amb la resta de la humanitat? En Animus Jocandi ens queda clar que estan els Drets Humans (que molt sovint no es compleixen) i després els Drets Humans VIP.

Loading...
Loading...

Deja un comentario

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies