ZAPLANA IX DE PRESÓ LLUINT UN BRONZEJAT ENVEJABLE - ANIMUS JOCANDI

ZAPLANA IX DE PRESÓ LLUINT UN BRONZEJAT ENVEJABLE

Des de que l’esser humà existeix com a tal, sempre hi ha hagut classes. I ara, no és una excepció. Vostés ens diran allò de que està malaltet, i que pobret i que és per humanitat, etc, etc. Però, i el lladre de gallines? i el que va robar per finançar-se un pico? o al que clavaren en presó per una baralla de borratxos de bar augmentada a terrorisme? On està la humanitat amb la resta de la humanitat? En Animus Jocandi ens queda clar que estan els Drets Humans (que molt sovint no es compleixen) i després els Drets Humans VIP.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
A %d blogueros les gusta esto: