Felip VI, un rei abnegat entre privilegiats

Loading...
Loading...

Espanyols, espanyoles. Vivim en una època incerta plena d’insolidaris que no volen abandonar els seus privilegis. Com ara, el privilegi de baixar tots els dies a una mina a 100 m. sota terra i extraure a martellades minerals i fent demostracions de virilitat. O el privilegi de ser sanitari i poder ficar les mans en les ferides i altres orificis de la gent durant 8 hores diàries. O estos del port pujant i baixant mercaderies que treballen a l’aire lliure i encara es queixen. I, ara, els taxistes. Els més privilegiats de tots que amb el seu cotxe van “apatrullando” la ciutat i difonent les novetats musicals: el Fari, Camela i Jiménez Losantos per l’orbe. Qui poguera ser com ells! #república #IIIRepública

Loading...
Loading...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies