CASADO I RIVERA DONEN A LLUM EL SEU PRIMER FILL

Loading...

Sí estimades lectores, el fill de Casado i Rivera ha eixit del paritori a caball, emulant aquell senyor de bigot que durant 40  va embrutar places de pobles i ciutats amb la seua presència eqüestre. El hipster de l’ultra dreta canyí ha eixit ballant al ritme de «yo soy apañó apañó apañó» i ha començat una croada catòlica finançada per grups terroristes iranís negant el canvi climàtic, la violència masclista i la redonesa de la terra.

Loading...
Loading...

Deja un comentario

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies