L'Audiència Nacional ordrena la detenció de Juan Ramón Jiménez ... - ANIMUS JOCANDI

L’Audiència Nacional ordrena la detenció de Juan Ramón Jiménez …

Juan Ramón Jiménez al trullo
Animus Jocandi

Estimades lectores i lectors, com deia el gran filòsof Rocco Sigfredo, apreta, apreta que sempre pot entrar un poc més.

I en este cas, la nostra benvolguda Audiència Nacional, tribunal que dirimeix les diatribes entre allò humà i allò diví, ha anat un pas més enllà per tal de mantindre la llei, l’ordre i el «decoro» dins les files dels i les nostres intel·lectuals.

Un sector molt donat al llibertinatge, la luxúria i el «desenfreno». Amb el lema: «un twit una imputació» s’ha llançat a la santa croada de «limpiar, fijar y dar esplendor» a la intel·lectualitat espanyola. O com diria l’altra gran filòsofa castiza, Belén Esteban: «Andreita comete las cocretas».

© animus jocandi 2018

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies