You are here
Home > Nacional > L’Audiència Nacional ordrena la detenció de Juan Ramón Jiménez …

L’Audiència Nacional ordrena la detenció de Juan Ramón Jiménez …

Juan Ramón Jiménez al trullo
Animus Jocandi

Estimades lectores i lectors, com deia el gran filòsof Rocco Sigfredo, apreta, apreta que sempre pot entrar un poc més.

I en este cas, la nostra benvolguda Audiència Nacional, tribunal que dirimeix les diatribes entre allò humà i allò diví, ha anat un pas més enllà per tal de mantindre la llei, l’ordre i el “decoro” dins les files dels i les nostres intel·lectuals.

Un sector molt donat al llibertinatge, la luxúria i el “desenfreno”. Amb el lema: “un twit una imputació” s’ha llançat a la santa croada de “limpiar, fijar y dar esplendor” a la intel·lectualitat espanyola. O com diria l’altra gran filòsofa castiza, Belén Esteban: “Andreita comete las cocretas”.

© animus jocandi 2018

Deja un comentario

Top