L’Audiència Nacional ordrena la detenció de Juan Ramón Jiménez …

Loading...
Juan Ramón Jiménez al trullo
Animus Jocandi

Estimades lectores i lectors, com deia el gran filòsof Rocco Sigfredo, apreta, apreta que sempre pot entrar un poc més.

I en este cas, la nostra benvolguda Audiència Nacional, tribunal que dirimeix les diatribes entre allò humà i allò diví, ha anat un pas més enllà per tal de mantindre la llei, l’ordre i el «decoro» dins les files dels i les nostres intel·lectuals.

Loading...

Un sector molt donat al llibertinatge, la luxúria i el «desenfreno». Amb el lema: «un twit una imputació» s’ha llançat a la santa croada de «limpiar, fijar y dar esplendor» a la intel·lectualitat espanyola. O com diria l’altra gran filòsofa castiza, Belén Esteban: «Andreita comete las cocretas».

Loading...
© animus jocandi 2018
Loading...

Deja un comentario

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies