El VALÈNCIA TUMORROU ya está aquí

Loading...
Loading...

Jutges amb problemes de comprensió lectora, tribunals d’excepció on els jutges s’alcen la toga per ballar can-can sobre els pobres per a gaudi dels rics… Sí estimades i estimats amics això és l’Espanya de la toga i el martell on els adminstradors amb la complicitat del sistema judicial tapen les vergonyes dels poderosos amb «rojigualdas», futbol i «tentetieso». El València TumorroU t’informa.

Loading...
Loading...

Deja un comentario

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies